Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział Gry Forumowe - trzeba to zobaczyć.

Nowy dział - Gry forumowe.  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz ten dzia??

• Tak
      2
    • Nie
      5
    • Nie mam zdania.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Kłania się krótkie pytanie, czy ktoś z was chciałby dział taki jak Gry forumowe? Byłby on poddziałem działu Pogaduszki.

Po co?

Większość moim znajomych z innego forum gdzie plotkujemy chce się przenieść właśnie na jakieś ciemne, ciekawe forum..

Na tamtym forum nagadaliśmy ponad 500k postów i każdy z nas lubi troszeczkę pogadać, pisaliśmy w 15 osób, a wybiliśmy

od dawna masakryczną ilość.

MPC Forum jest ciekawsze, jest wiele osób które również by tam pisały.

Chyba każdy wie co to za gry forumowe.

Aha, i proszę o wyłączenie tam postów, czyli żeby nie były tam naliczane rozmowy, bo chcemy również sobie pogadać ciekawe rzeczy,

które w ekspresowym czasie nabiły by nam posty, a tego chyba inni nie chcą, bo zaraz będą mówić, że to zwykły spam.

To jak? Znajomi by się zeszli, a 15 osób i 500k robi wrażenie.

OndteAw.png

Opublikowano

Neutral z przychylnościa na nie bo w sumie jakby taki poddział powstał to zgasiło by sie w nim naliczanie postów. Jakbyś zrobił 7k tematów któe by były bezsensowne w pogaduszkach to ban perm. 3. Myśle ze przy takiej ilosci online to jak tak tam posty beda leciec bedzie to powodowało problemy z serverem NIE.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

LOL. :rolleyes:

Albo jesteście na tyle głupi.. przecież tu antyflood jest.. Więcej osób razem wzięte pisze w metinie niż w tym dziale.. A dział jasne, że się przyda..

Obciąży? To ja przecież nie będę napierdalał tam jak CKM postów.

OndteAw.png

Opublikowano

Nie kurw@ 500k postów w 15 osob na jakmis forum faktyczNiE mało.Nie potrzebny taki dział wogole jesli chcesz pogadac z kolegami to idz na gg konfe lub skype ts3 vent itp.. nie ma sensu na nawalanie postow typu 1 2 3 4 5 6 itp..

Opublikowano

Co ma kurw@ piernik do wiatraka? Bezsensowne jest zakładanie takiego działu wogóle to zamknijcie ten temat bo pomysł jest totalnie spalony.

A o HH wiem 100x wiecej od ciebie.

Opublikowano

Proszę zamknąć temat, kolega wyżej właśnie pierdolnął największy epic fail na świecie. :rolleyes:

Uhahahaha. Dobre ^^

OndteAw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...